25 Ağustos 2017 Cuma

GARNIER AMBRE SOLAIRE / BRONZLAŞTIRICI-KORUYUCU YAĞ !

Herkese Merhaba!
Son 2 senedir sürekli yaz stajı yaptığım için günübirlik kaçamaklar yapıyordum.
Bu sene artık 1 haftalığına tatil yapalım dedik ve tatil boyunca düzenli kullanarak çok güzel bir bronzlaşma sağlan bir üründen bahsedicem bugün.


Tatilimin 5.günü ve güneş altında çabuk kızaran yada bronzlaşan bir cildim yok güneş kremi sürmeden de rahatlıkla takılabiliyorum tabi bir süreye kadar..
Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum fakat Penti'de kasada güneş koruyucu yağlar vs. duruyordu uygun bir fiyatta olduğu için Garnier Ambre Solaıre-Bronzlaştırıcı Koruyucu Yağı almaya karar verdik.

150 ml düşük Koruma 10 SPF-GKF ürün olduğu için cildiniz güneşe karşı hassassa öncesinde güneş kremi yada koruyucu güneş sütü kullanabilirsiniz.
UVA/UVB ışınlarına karşı korumalı olduğu yazıyor.
Ben bu ürünü kullanmadan önce Arko Nem Günem Bakım Koruyucu Güneş Sütü 30 SPF-GKF sürüyorum iyice cildime yediriyorum havuza/denize girip çıkıyorum cildim hafif nemli çok kuru değilken hemen Bronzlaştırıcı yağı sürüyorum. Güneşe hemen çıkmıyorum biraz cildimin emmesini bekliyorum ve güneşe çıkıyorum. Bir diğer keşfettiğim yöntem de Güneş sütünün üstüne hemen bronzlaştırıcıyı sürüyorum o şekilde bronz etkiyi daha çabuk elde ediyorsunuz. Suya girip çıktıktan sonra yenilemeniz daha güzel sonuçlar için yararlı olur.
Ürünü yüzüme birkaç kez uyguladım çünkü sivilce problemi yaşadığım için çokta güvenemedim açıkçası.
Yüzüme önce Nivea 50 faktör güneş kremini sürüp en son elimde kalan yağı hafifçe sürdüm ve etkisini o şekilde bile gösterdi.
Suya dayanıklılığı ise tartışılır ben sudan çıktıktan sonra yenileme ihtiyacı duydum.
Cildim de parlaklık ve yumuşaklık oldu bence bu gayet memnun edici bir durum.
Tatil boyunca düzenli olarak hala kullanıyorum  düşük korumada olduğu için diğer koruyucularla dengeliyorum ve bir problem yaşamadım.

Bronzlaştırmasından memnun kalınca sizinle paylaşmak istedim.
Sizin kullandığınız bronzlaştırıcılar neler ve memnun kaldınız mı?

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere..

Sağlıkla Kalın...


2 yorum:

  1. Bu ürünler bronzlaşmakta çok etkili ❤️



    Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim 😊

    lovviez.blogspot.com

    YanıtlaSil