17 Aralık 2016 Cumartesi

Blogger Mim 2017'ye Doğru !

  


Uzuunn aradan sonra Merhabaa!

 Kariyer Girişim'e mim daveti için teşekkür ederim. Sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim :)



1-Kimse mükemmel değildir ama yine de eksikleri düzeltmek mümkün. Huylu huyundan geçmez mi dersin? Yoksa şu huyumu değiştirsem hiç fena olmaz mı? Nedir o huyun? 2017 için kendinde değiştirmek istediklerin neler?
  
Her sene bu huylarımdan vazgeçmek istiyorum lakin olmuyor. En ufak şeyleri kafama takıp bir türlü önüme bakamamam birçok şeye engel olabiliyor. Değiştirmek istediğim tek huyum bu olabilir :)

2-Meşhur Alaaddin'in Sihirli Lambası oldu ya kucağına düştü. Ve tabi ki 3 dilek hakkı verdi. Dikkatli düşün, klavyeden çıkan her cümleyi gerçeğe dönüştürebilir. Ne dilerdin?

Öncellikle ailemle sağlıklı ve huzurlu bir hayat ve ülkemizde yaşanan olayların sona ermesini dilerdim.

3-Şimdi gerçek hayata dönüyoruz, evin, çocukların, kendin, kedin.. için yeni yılda neler yapmak var aklında? Şimdiden düşünelim ki, yeni yıl kapıda hazırlıksız yakalanmayalım :)

Ben şuan halimden memnun olduğum için özellikle şunu yapayım gibi bir fikrim yokk :)

4-Piyangodan büyük ikramiye çıksa hepimiz dünyayı gezeriz değil mi? Sen neler yapmak isterdin? Bir de şöyle düşün, o istediklerin için çok  para şart mı? Belki de değildir.

Açıkçası piyango bana çıksa ne yaparım diye hiç düşünmedim. Bence her istediğimiz şey için paraya gerek yok peşinden gidildiği sürece her şey oluyor.

5-Para para para. Para harcamadan da gerçekleştirebileceğin hayallerin vardır elbet. Haydi onları da paylaş, bekliyoruz. 

Her ne kadar para çıksa hayaller o kadar çabuk gerçekleşir fakat zor süreçlerden geçip hayale kavuşmak önemini ve değerini öğretir :) 




Bende böyle güzel mim'e blogger arkadaşlarımı etiketleyip yanıtlarını bekliyorum. 



















8 yorum:

  1. Hepimizin ortak istediği şeylerden biri sanıyorum huzur...

    YanıtlaSil
  2. 2017 nin size uğurlu gelmesini diliyorum

    YanıtlaSil
  3. Aa tesadüfen ugradim mimlenmisim 😂😂😂. Zaten bu mimi yapmam lazim baslatan sevgili dilek kiroglu da mimledi. Tesekkürler canim.

    YanıtlaSil
  4. Mim'i okurken gerçekten en önemli şey sağlık ve huzur bunu bir kere daha okurken düşünmüş oldum :) Blogunuzu yeni keşfettim, Mim'inizi okumakta keyifliydi :) Takipteyim artık :) Bende beklerim :)

    YanıtlaSil