2 Ekim 2016 Pazar

YURTTA YAŞAMAK !


Herkese Merhaba !

1 hafta olmasına rağmen hala İstanbul'a alışma evresindeyim. Yapamıcak olduğunu düşünüp okulu bıraksam mı? diye kararlar bile verdim bu süreçte..


Biraz daha zaman vermem gerekiyor belki de bu şehir için ama kolay günler geçirmiyorum hayatımın dönem noktasındayım ve ben şuan çok yorgunum bedenen değil ama ruhen 1 hafta da yoruldum.

Evimi,arkadaşlarımı ve ailemi aşırı derecede özledim kendi yatağımı özledim sokaklarını bile özledim.

Bu dönemde benimle ağlayıp gülen bir ailem olduğu için şanslıyım sürekli arayıp motive etmeye çalışan arkadaşlarım olduğu için de şanslıyım ama ben alışamıyorum gibi sanki hep böyle devam edicek ve ben gittikçe üzülüyorum gibi ilk günler bu kadar kötü değildim..


Odamdan birkaç kare paylaşmak istedim. Okulun anlaşmalı olduğu yurtta kalıyorum.
Yurt ortamında şuanlık pek arkadaş çevrem olmasa da geçinmeye çalışıyorum alışmaya çalışıyorum :)
Oda arkadaşım henüz yok umarım yakında olur...


Resimleri asınca iyi gelir diye düşündüm ama iyi gelmiyormuş gece kalkıp ağlama krizlerimi saymazsak iyiyim aslında :)


Odam 16.katta ve manzarası da çok güzel sayılmasa da bazen bakınıp neden geldim,ne yapıyorum,burada ne işim var gibi düşünüp duruyorum. 
Güzel günler geçirdiğimi söylemem kendimi iyi hissetmediğim içinde sizinle olamadım ama mesajlarınız bana iyi geliyor ben yazmasam bile buradayım mesaj atıp yanımda olanlar için çok teşekkür ederim :)

Bu kötü günlerimde benimle olup destek verdiğiniz için teşekkür ederim :)

Umarım güzel günler gelir ben öyle umut etmeye çalışıyorum bazende bırakıp gidesim geliyor olmucak işte neyine zorluyorum diye düşünüyorum ama ben sonuna kadar zorlamaya çalışıcam..

Okulumla ilgili yazılarda isterseniz ileride okul ve derslerimle ilgili paylaşımlarda yapabilirim :)

Ben şimdi çay içmeye gidiyorum,kendinize iyi bakın :)


Bir sonraki yazıda görüşmek üzere..

Sağlıkla Kalın...




16 yorum:

  1. Bebeğim ilk haftalardan normaldir, biraz daha zaman geçsin düzelir her şey. Yeni arkadaşlar edinirsin. Üzülme sakın okuluna odaklan. Her zaman mesaj atabilirsin bana <3

    YanıtlaSil
  2. Oncelikle istanbulda olmak alismak güzel olmasi gerekmez miydi? Iyi ol yaa denizi havasi sosyal aktiviteleri oldukca fazla. Birde arladas ortamin oldugunda. Bence bir blogger icin Istanbul cok buyuk bir nimet. Biz kirsehir gibi biyerde hicbirsey yapamiyoruz. Sevmeye çalış. Benzamanla sevecegine inaniyorum sevgiler 😍

    YanıtlaSil
  3. Yaa üzülme istanbul güzeldir alışırsın düşe kalka ❤️😊

    YanıtlaSil
  4. İnsan gözünün önünden geçirmiyor değil evet.Acaba bıraksam mı? Sonra durup düşünüyor ve alışmak en mantıklısı gibi görünüyor :)

    YanıtlaSil
  5. Canım biraz daha sabır geleceğin için biraz daha sabır.. Hem istanbulda yaşıyorum diye demiyorum bak biraz daha tanı gerçekten çok seversin :D biraz zaman ver kendine sevgilerr ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) sadece sabır...

      Sil
  6. Bu yazıyı okurken lise yıllarım canlandı gözümde. Lisedeyken ben de yurtta kalmıştım. Çok zor alıştım. Tıpkı senin gibi her gece ağlıyordum. Ama sonra alıştım. Çok güzel arkadaşlıklarım oldu. Lise bittiğinde ise ağlayarak ayrıldım yurttan. Evim gibi olmuştu. Kendine biraz zaman tanı olur mu? Bir sonra ki yazını bekliyor olacağım :) Görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  7. Caniim. Odan güzel görünüyor baska yurtlarla kiyaslayinca. Bunu hayatta seni gelistirecek ve güçlendirip ileriye götürecek bir tecrübe olarak düsün. Evden biraz olsun uzaklasmak insani inanilmaz olgunlastiriyor. Hem bizler de burdayiz. Hem blogdan hem özelden hangimize yazsan sana manevi destek verir eminim ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız :)

      Sil
  8. merhaba,yurt odan çok güzelmiş.Çok haklısın evini,çevreni bırakıp başka şehre yerleşmek zor.Ama İstanbul güzeldir,alışveriş merkezleri,güzel semtleri,sahilleri eminim alışırsın.Sevgiler

    YanıtlaSil